i-Hotel Academy

i-Hotel Academy - Seminars for Hotel Professionals

Training, voor ons een vanzelfsprekendheid.

In een snel veranderende omgeving is het doelgericht opleiden van medewerkers niet altijd evident. Actuele seminars fungeren uiteindelijk als een middel om de vaardigheden van werknemers te verbeteren en hen in staat stellen om beter te presteren in hun werk, in uw hotel, in uw organisatie.

Jasmin Greco Revenue & Distribution Expert


i-Hotel Academy voorziet trainingen voor Revenue Management, Online Distribution, Sales & Marketing en Social Media. Deze disciplines slaan een brug tussen analyse, strategie en distributie.

Onze cursussen zijn gefaciliteerd door verschillende trainers en zijn specifiek ontworpen binnen hun individuele deskundigheid en bekwaamheid.

Revenue Management, a kern discipline
Revenue Management is gegroeid van een nieuw idee in de hotellerie tot een kerncompetentie welke essentieel is voor elk hotel succes.

De 21e eeuw zal behoren aan de organisaties die in staat zijn om beter en sneller te leren dan hun concurrenten. In een economische markt waar onzekerheid de dagelijkse gang van zaken is, is het verkrijgen van kennis en informatie een bron voor het creëren van concurrerende voordelen.


Hoe kan Strategische Prijstactiek en Distributie uw omzet genereren?
We hebben een brede keuze uit PMS, CMS, RMS en Prijsshopping hulpmiddelen. Voor ons is het niet alleen van belang om de middelen te hebben – voor ons gaat het om het combineren van kennis over Strategisch & Tactisch Revenue Management met de kracht van geautomatiseerde systemen.


Online Distribution, marktdominantie met kennis
Het internet heeft prijsvorming transparant gemaakt waardoor kennis van Revenue Management en Online Distributie vaardigheden een van de meest gewaardeerde en zekere bronnen is om uw omzet te genereren.

Met deze ontwikkelingen is de werkwijze om revenue te optimaliseren fundamenteel aangepast. Nieuwe distributiekanalen, social media, mobiele telefoons en databeheer hebben de cultuur en filosofie van Revenue management veranderd.


Overzicht Revenue Management seminars:
Revenue Management Seminars by the i-Hotel Academy

Sales Marketing & Social Media
In deze digitale wereld waar de gast centraal staat, zal u uw Marketing & Sales moeten aanpassen aan het 3.0 tijdperk door gebruik te maken van nieuwe middelen en technieken.Marketing
Bij Marketing moet u “out of the box” denken. U kunt zichzelf onderscheiden van de concurrentie door zich te baseren op trends. Marketing 3.0 biedt u nieuwe kanalen om uit te reiken naar potentiele klanten, maar u moet een gecombineerde aanpak gebruiken om uw nieuwe klant te overtuigen. Marketing kan ook ambassadeurs maken uit uw klanten die het woord verspreiden op het net, niet alleen hun vrienden beïnvloedend, maar de hele wereld. En dit is onbetaalbaar.

Marketing Seminars by the i-Hotel Academy

Social Media
En wat betreft Social Media? We kennen het allemaal, maar is het echt inzetbaar voor zaken? Het antwoord is JA!
Waarom koopt de klant uw product in plaats van de concurrent? Juist, omdat hij de voorkeur geeft aan de uwe. En waarom geeft hij dat? Omdat hij denkt dat hij je kent, omdat hij u mag en omdat u je vertrouwt. Het hele “know-like-trust” proces gebeurd tegenwoordig op het net en is niet langer aan uw sales personeel. Eigenlijk heeft de klant al gekozen of hij u mag en vertrouwt voor het eerste sales contact. En hij zal beslissen of er en sales contact is of niet… Dus zorg dat je op de Social Media zit en grijp deze kans!

Social Media Seminars by the i-Hotel Academy

Sales
Nadat marketing de leads heeft gegenereerd en Social Media de gasten heeft opgewarmd tot kooktemperatuur is het tijd om uw product te verkopen. Natuurlijk is ook Sales aanzienlijk veranderd in het digitale tijdperk. En toch geven we de voorkeur aan een persoon om mee te spreken of te onderhandelen. Een computer kan luisteren, maar een mens kan de behoeftes van een klant begrijpen en een gepersonaliseerde, op maat gemaakte offerte aanbieden die aan de verwachtingen voldoet.

Sales Seminars by the i-Hotel Academy

Overzicht Sales Management & Social Media seminars:
  • Sales Fundamentals
  • Marketing Fundamentals
  • Sales & Marketing Plan
  • Social Media Fundamentals
  • Social Media Management

„Knowledge & Expertise“ means power to outperform your competition!


i-Hotel Academy Modules:

Revenue Management & Online Distribution
Trainer: Jasmin Greco
Sales Marketing & Social Media
Trainer: Karine Vanderlooven
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review